Witajcie,
zaistalowany przeze mnie moduł płatności.pl (sto) w zasadzie prawie działa,
ale mam następujący problem:
Po pełnej realizacji zamówienia (checkout) jestem przekierowywany na stronę transakcyjną platnosci.pl (tymczasowo korzystam z płatności testowej) i bez względu na wynik autoryzacji następuje powrót do sklepu. Czyli wszystko w porządku. Kłopot z tym, że koszyk nie zostaje opróżniony, nie pojawia mi się żaden komunikat o wyniku transakcji, zamówienie pojawia się jednak na liście, ze statusem przetwarzam (takim jak ustawiony w konfiguracji modułu), a produkt zostaje odjęty ze stanu magazynowego.
Korzystam z niestandardowego szablonu graficznego, ale wydaje mi się że wszystkie wymagane pliki i katalogi przekopiowałem w odpowiednie miejsca.
(edit)
Przy okazji, garść niezbędnych informacji:
Magento 1.4.0.1, Moduł platnosci.pl (sto) pobrany z Magento Connect, wprowadzone drobne modyfikacje stąd: sto-platnosci-problem-lista-platnosci-panelu-admin-t586.html
Adresy zwrotne sprawdzałem po kilkanaście razy, sam już nie wiem gdzie doszukiwać się problemu.
Macie może jakieś pomysły? Łamię sobie głowę już kilkanaście godzin. Podejrzewam, że przeoczylem coś oczywistego.
Dzięki,
Michał