Dzieki za pomoc...juz wiem cos wiecej:))
Bardzo zalezy mi na tym, zeby wlasnie szablon mozna bylo dostosowac do swoich oczekiwan:)
Chcialbym zeby u gory byl poziomy pasek menu przesuniety lekko w prawo, bo po lewej stronie bedzie nachodzila grafika i co najwazniejsze tak jak to pokazane jest na przykladzie sklepu romantique.pl chcialbym dac tzw. przedstrone glowna z fajnym zdjeciem i mozliwoscia przejscia do sklepu.
Co do kkkonrada, to wiem ze mozna na niego liczyc ale ile srednio taki modul by mnie kosztowal, hmm??Mam bardzo ograniczony fundusz, wiec trudno mi bedzie finansowac dodatkowe mozliwosci sklepu. Na poczatek bardzo by mi zalezalo, aby po zakupie danego produktu mozna bylo wybrac opcje osobistej dostawy i instruktazu na miejscu dla osob z mojego miasta oraz tych oddalonych do ok. 50 km. Chce ruszyc z grubej rury, ale czy sie uda...mam coraz wieksze obawy co do tego magento:) Najwyzej pozostanie mi OScommerce i ksiazka po polsku, ktora opisuje jak wyglada praca na tej platformie. Wiem, ze to gorsze rozwiazanie, ale innego nie widze:)
----
Jeszcze mam pytanko odnosnie Sello. Czy ten program jest kompatybilny ze sklepami magento??
Czytalem, ze to bardzo fajna sprawa, bo wspolpracuje dodatkowo z Subiektem GT i Allegro...a tam rowniez bede ostro dzialal.
Jak myslicie, to dobre rozwiazanie??
Pozdrawiam