Pamiętajcie za pozycjonowanie płaci się tylko za efekt. Sam pozycjonuje swój sklep i kilka stron znajomych jak ktoś jest zainteresowany to zapraszam do kontaktu.
Znajomy korzysta z panet.pl - płatność tylko za efekt. Jak na razie jest zadowolony, po 4 miesiącach ma 70% fraz na pierwszej stronie no i umowa na czas nieokreślony (może przerwać pozycjonowanie w każdej chwili).
Ogólne frazy jak wózek dziecięcy itp. pozycjonuje się długo, moze nawet pół roku, wiele zależy od metod pozycjonowania. Trzeba się liczyć z tym ze to czasochlonna zabawa, ale pozniejsze efekty na pewno sie zwracaja. Najgorsze firmy to te ktore ci obiecuja gruszki na wierzbie a tak naprawde licza na szybki zysk. wg mnie dobre są firmy te które informuja o dobrych i złych stronach tej usługi oraz patrza realnie na zlecenie
Ja prowadząc sklep internetowy w zasadzie współpracowałem z kilkoma firmami pozycjonującymi. Niektóre faktycznie obiecywały gruszki na wierzbie ale efekty były dość mierne. Aktualnie sklep pozycjonuje mi SEO VENTURE. I jestem zadowolony. Strona pnie się w górę na poszczególne frazy. W jednej cenie mają szereg usług, nie tylko pozycjonowanie ale budowanie marki na forach, audyt.
moi kumple polecili mi firmę Empressia z Poznania, sami się tam od 2 lat pozycjonują i są zadowoleni. Ja na razie czekam na efekty, ale współpraca przebiega w porządku
Po co zlecać pozycjonowanie komuś? Taniej wychodzi zrobić to samemu, szczególnie że to nie jest jakaś mega trudna sprawa. No chyba, że nie ma się na to czasu...
nie polecam samemu się za to brać jeśli się tego nie robiło ani nie ma pojęcia jak szczególnie że ma to przynieść korzyści. szukasz specjalistów? ja korzystałam z pozycjonowanie.com są bardzo rzetelni i skuteczni.