Znalezione wyniki: 33

Powrót do zaawansowanego wyszukiwania


Błąd podczas ładowania sklepu.

Witajcie, przepraszam za byt długi czas bez odpowiedzi(natłok pracy). Nie ukrywam że nie mam dużo wolnego czasu i jak najlepiej to zrobić? Nie robiłem kopii zapasowych gdyż ta opcja zepsuła mi się parę miesięcy temu, jak zresetować bazę danych? Co ja mogę ciekawego zrobić w tej sytuacji. Dziękuje za...
przez krys-s
30 lip 2010, o 21:21
 
Dział: Problemy z działaniem
Wątek: Błąd podczas ładowania sklepu.
Odpowiedzi: 5
Wyświetlone: 366

Błąd podczas ładowania sklepu.

Witajcie, Wczoraj gdy chciałem sprawdzić co dzieje się w sklepie otwieram stronę a tam zonk... Link do strony: http://x-skyler.pl/report/?id=-1139307900&s=default Taki komunikat się wyświetlił: Error in file: "/home/kryswebsit/domains/x-skyler.pl/public_html/app/code/core/Mage/Core/sql/core...
przez krys-s
20 lip 2010, o 22:03
 
Dział: Problemy z działaniem
Wątek: Błąd podczas ładowania sklepu.
Odpowiedzi: 5
Wyświetlone: 366

Zmiana product page

Witaj, Co do twoich punktów, zajżyj najpierw do tego linku ( http://magentoforum.pl/wyswietlanie-podpowiedzi-dla-blokow-nazwami-plikow-t540.html" onclick="window.open(this.href);return false; ) on zawszę będzie Ci pokazywał konkretne pliki które za daną funkcje odpowiadają. W twoim przypadku będzie ...
przez krys-s
15 lut 2010, o 00:49
 
Dział: Szablony Magento...
Wątek: Zmiana product page
Odpowiedzi: 6
Wyświetlone: 896

Cecha Linkiem

Chciałbym wznowić temat, potrzebowałbym aby w informacjach dodatkowych po wpisaniu adresu było widoczne hiperłącze które po kliknięciu przeniesie mnie do danej strony. Pole definiuje jako link i nic to nie daję. http://i983.photobucket.com/albums/ae318/xskyler/link.jpg Ktoś to może przerabiał albo w...
przez krys-s
15 lut 2010, o 00:35
 
Dział: Konfiguracja
Wątek: Cecha Linkiem
Odpowiedzi: 6
Wyświetlone: 588

Brak pola do dodawania zdjęć w produkcie.

Pod każdą przeglądarką wygląda tak samo (mam dwa panele administracyjne jedno działa ok a drugie ma te białe pole), robiłem reinstalki różnych wersji i zawsze to samo ;) Co może być nie tak ? Jutro zainstaluje na drugiej domenie i zobaczę co będzie.
przez krys-s
14 lut 2010, o 21:37
 
Dział: Problemy z działaniem
Wątek: Brak pola do dodawania zdjęć w produkcie.
Odpowiedzi: 5
Wyświetlone: 406

Pobranie / przedpłata - ustawienia w metodach dostawy

Witaj, z poziomu chyba nie ;) są moduły o których wspomniałeś, widziałem kiedyś kkonrad miał moduł na sprzedaż(ceny nie pamiętam) tego typu. Ja poradziłem sobie łącząc dwa moduły jeden odpowiadał przedpłacie a drugi pobraniu. Zaś gabaryty paczek to wcale odlot ;) jak dla mnie
przez krys-s
14 lut 2010, o 17:36
 
Dział: Konfiguracja
Wątek: Pobranie / przedpłata - ustawienia w metodach dostawy
Odpowiedzi: 4
Wyświetlone: 685

Brak pola do dodawania zdjęć w produkcie.

Przepraszam kkkonrad za długą odpowiedz, próbowałem wcześniej odpisać ale był jakiś problem z forum, nie można było dodać posta, białe pole wygląda tak: http://i983.photobucket.com/albums/ae318/xskyler/brak-zdjecia.jpg mam na tym samym serwerze(koncie) już drugi sklep (to może jest przyczyna)? Konto...
przez krys-s
14 lut 2010, o 17:25
 
Dział: Problemy z działaniem
Wątek: Brak pola do dodawania zdjęć w produkcie.
Odpowiedzi: 5
Wyświetlone: 406

Brak pola do dodawania zdjęć w produkcie.

Witajcie, Mam pytanie, Zainstalowałem nie dawno magento wszystko dobrze chodzi ale... chciałem dodać zdjęcie do produktu a tam białe pole. Drugi panel magento działa bez zarzutu na tym samym koncie hostingowym więc chyba Flash odpada. Co może być nie tak? Proszę o jakiekolwiek info. W razie gdy podw...
przez krys-s
29 gru 2009, o 11:49
 
Dział: Problemy z działaniem
Wątek: Brak pola do dodawania zdjęć w produkcie.
Odpowiedzi: 5
Wyświetlone: 406

Problem Przy Instalacjii.

Dzięki za dobrą odpowiedz;) działa !
przez krys-s
20 gru 2009, o 17:00
 
Dział: Instalacja
Wątek: Problem Przy Instalacjii.
Odpowiedzi: 8
Wyświetlone: 1075

Problem Przy Instalacjii.

Chyba nie takie proste jak dla mnie :pp , w lini 141 nic nie ma w dwóch wersjach. To nie wiem skąd mam wsiąść ten kod;). Dzięki za odpowiedz ale mógłbyś mi bardziej wytłumaczyć problem.
przez krys-s
19 gru 2009, o 23:07
 
Dział: Instalacja
Wątek: Problem Przy Instalacjii.
Odpowiedzi: 8
Wyświetlone: 1075

Następna strona

Powrót do zaawansowanego wyszukiwania



cron