Witam, jestem calkowicie zielony w temacie sklepow internetowych i poszukuje hostingu, na ktorym moglbym postawic magento i zobaczyc jak to sie je. Nie chce wydawac kasy narazie bo nie wiem czy bede w stanie sam cokolwiek zdzialac czyli chce tylko zainstalowac magento, zeby moc poprzegladac sobie co ma do zaoferowania. Jakies propozycje? Dodatkowo zastanawialem sie czy finalnie jesli ogarne magento warto postawic swoj serwer w domu? Oczywiscie tez nie bardzo sie w tym w chwili obecnej orientuje, moze macie jakies linki do dobrego opisu, jak taki serwer sie tworzy od strony sprzetu i oprogramowania?
Każdy hosting, ja właśnie testuje na Hekko i hula jak szalony, zresztą większość hostingów daje rade tych za mi. 100 PLN/ rok. a późnej wszysto zależy od ruchu / wejść w takim sklepie.
Joanna - wszystko zależy od tego, co tam postawisz. Nie każdy sklep jest do ogarnięcia na normalnym koncie dzielonym, ale to chyba jest akurat oczywista oczywistość. Mylę się?
Pytajcie w Hekko. W zasadzie prawie na pewno się dogadacie - też miałem różne pomysły i zawsze udało się je jakoś dogadać. Oni są bardzo elastyczni, kwestia tylko taka jakie warunki zaproponują.