witam
czy ktos moze mnie poratowac? jesli chodzi o magento, to jestem zupelnie zielony... dotychczas omijalem go duzym kolem, poniewaz uwazam go za dobry system, jednak zbyt obszerny... niestety mama kilka osob dla ktorych musze wykonac strone dokladnie w oparciu o ten system, a niestety juz na samym poczatku utknalem...
gosc mial wersje 1.3.x i ktos dokonal dla niego aktualizacji do wersji 1.4.1.1 co spowodowalo, ze strona w dalszym ciagu dziala poprawnie z wyjatkiem panelu administracyjnego.. po zalogowaniu sie do panelu nie mozna edytowac produktow, zarzadzac kategoriami oraz robic wielu innych rzeczy, poniewaz wyswietla sie bialy ekran... czy ktos moglby mi cos doradzic? zakladam, ze szablon nie jest kompatabilny z nowsza wersja, chociaz problem nadal wystepuje mimo, ze wgralem nowy szablon dla admina z nowszej i ze starszej wersji.... najprwdopodobniej nie sa to rowniez uprawnienia do plikow, poniewaz nikt ich nie zmienial... nie mam zatem pojecia co moze byc za problem... prosze o wsparcie