Wiem, że może to za dużo jak na początek tyle pytań, ale jestem dociekliwy, i widzę że zaczynam już pomału dochodzić do czegoś, więc mam jeszcze kilka pytań mam nadzieję że nie przesadzę
1. Sposoby wysyłki - zainstalowałem sobie ten moduł z polskimi wysyłkami, tylko np jak jest poczta polska sa tam dwie ceny jedną to pokazuje ze to jest przy przedpłacie a druga że za pobraniem, a ja chciałbym to zmienić na wysyłka ekonomiczna a drugie priorytet , tylko nie mogę znaleźć pliku z tekstem do tego modułu żeby zmienić te napisy. Bo później w opcjach płatności mam pobranie i przelew i bez sensu jest to dublowanie.
W ogóle jeśli ktoś jest w posiadaniu czegoś takiego jak:
a) moduł wysyłki:
- Poczta Polska - zwykła paczka (z możliwością ustawienia rożnej ceny w zależności od wagi)
- Poczta Polska - paczka priorytetowa (też z możliwością ustawienia ceny w zależności od wagi)
- kurier ten co mam jest oki,
- wysyłka za granicę (w oscommerce jest taki moduł raben i tam jest podział na kraje i tez cena w zależności od wagi)
2. Sposoby płatności to za pobraniem i przelew jest ok , zainstalowałem moduł dotpay i wygląda ze od strony klienta jest oki, tylko faktycznie w panelu admina jak dam na zamówienie gdzie jest płatność poprzez dotpay to się wywala, jeśli dałoby się to poprawić to uważam że moduł jest super.
3. Wygląd strony - ogólnie ten szablon domyślny podoba mi się, chciałbym tylko zmienić górę wstawić jakieś swoje logo, i tu jest problem bo nie mogę znaleźć pliku w którym to się zmienia, jak również w prawy bloku jest banerek z tablicą a w lewym boku banerek z psem i laptopem, i nie bardzo wiem gdzie to mogę zmienić,
Wiem, że jest tego sporo ale jeśli ktoś może mi pomóc choć w jednym punkcie to będę wdzięczny za pomoc.
pozdrawiam
Grzesiek