ładnie mnie podsumowałeś

każdy ma własny w tym interes - widzę że ty też, wszyscy już oglądamy stronę MegiTeam

nie wiem jak ty ale ja utrzymuje się z tego że pomagam ludziom, na początku może pomagałem ludziskom za free w takich wypadkach, ale gdy działa się w branży 2 lata i ma się zaplanowane 3 projekty do przodu nie można dawać się wykorzystywać byle komu, ja nie mam czasu na zlecenia a co dopiero na odpisywanie na forum
mnie nikt nie uczył magento i nie miałem takich możliwości żeby się spytać kogoś po polsku co mi nie działa, a po angielsku się wstydziłem, ja się nauczyłem wy też możecie, niektórzy wolą męczyć innych niż sami pogrzebać trochę
zadałem 2 pytania które wg mnie są najważniejsze, wg wszystko powinno działać, temat zamknięty
a wszyscy wiedzą że home.pl to sheet, przecież tam nawet normalnego apacha nie ma tylko jakiś super ICHNI, stawiałem tam 4 sklepy, z czego połowa wywalała się przy instalacji i musiałem instalować u siebie i później przenosić - normalnie czad

, aaa nie wspominając o własnym pliku php5.ini bez którego nawet obrazki się nie uploadują :] a limit pamięci wynosi 16M:]
trzeba ludzi uświadamiać a nie wciskać im kit że za 100zł rocznie będzie im szybko i stabilnie działał sklep przez 3 lata
dziękuje, tyle mam do powiedzenia, nie czytajcie tego