Mam problem w moim sklepie, nie potrafie zmienić opcji lub dołozyc dodatkowej w polu dostepność produktu 4-7 dni, chciałbym mieć chociaż jeszcze jedna opcję np dostepność 7-14 dni. Klienci bardzo sie denerwują kiedy towar przychodzi do nich po wskazanym na mojej stronie terminie 7 dni.Moze ktoś mi doradzi jak sobie poradzic z tym problemem. Pozdr Mirek www.artfaktoria.pl
Jak dodać lub zmienic opcję "Dostępność produktu 4-7dni"
witam, @artfaktoria Wydaje mi się, że w Twoim przypadku jest to kwestia tłumaczenia - musisz np włączyć moduł tłumaczenia i przetłumaczyć sobie ten zwrot na co chcesz, albo możesz poszukać zwrotu 'Availability: In Stock' w plikach 'Mage_Catalog.csv' albo 'Mage_Customer.csv' w 'app/locale/pl_PL'.
Chyba tłumaczenie to zostało już zrobione, bo obecnie jest "4-7 dni". Chyba raczej chodzi o dodatkowy status, czasem 4-7, a czasem 7-14 dni. A tego magento w standardzie nie ma (czasem to rece opadaja jak varien zaprojektowalo pewne funkcje). Spróbuj poszukać jakiegoś modułu na Magento Connect
Dzięki za podpowiedzi, "wwzon" masz rację juz raz została została zmieniona opcja z 1-4 na 4-7, ale nie było mocnego, żeby dorobić jeszcze jedną dodatkową opcję na 7-14 dni, mam nadzieje, że wasze rady pomogą mojemu grafkowi. Pozdrawiam wszystkich Mirek www.artfaktoria.pl