Jeśli zastanawiasz się nad wyborem placówki medycznej, to warto pomyśleć o miejscu, które ma nowoczesny sprzęt i różnych specjalistów. Ostatnio trafiłem na ofertę kliniki, gdzie mają m.in. urologie, okulistykę z chirurgią okolic oka, ginekologię czy endokrynologię. Do tego radiologia z USG i nawet medycyna estetyczna. Całkiem spory wybór jak na jedną placówkę. Szczegóły na stronie https://www.braniborska.pl/oferta
Diagnostyka i leczenie niepłodności to temat, z którym mierzy się coraz więcej par planujących powiększenie rodziny. W wielu przypadkach kluczowe znaczenie ma odpowiednio wcześnie wykonana diagnostyka oraz konsultacje pozwalające określić możliwe przyczyny problemów z zajściem w ciążę. Więcej informacji można znaleźć tutaj https://www.antrum.pl/oferta/diagnostyk ... plodnosci/
nawet nie wiedziałam jak duże znaczenie ma jakość narzędzi do odcinania paznokci. Jak zaczęłam używać nożyczek Renomed moje paznokcie przestały się łamać. Okazuje się że były tak kruche przez mikropęknięcia w płytce :/
też lubię czytać takie artykuły o zdrowiu, ale warto pamiętać, że podstawą jest regularne badanie wzroku a jeśli później potrzebne są okulary, to warto zerknąć do kodano – mają duży wybór oprawek max&joe i często korzystniejsze ceny
Zastanawiam się nad kupnem dzbanki filtrujące, bo coraz mniej przekonuje mnie kupowanie wody w butelkach. Czy ktoś z Was korzysta z takiego rozwiązania? Jak oceniacie wygodę użytkowania i czy rzeczywiście zauważyliście różnicę w smaku wody? Chętnie poznam Wasze opinie.
Na zdrowie warto wybierac produkty bez dodatku cukrów i sztucznych konserwantów. naturalne soki Sadvit to 100% owoców! Bez koncentratów. Polecam sok z aronii- dużo witaminki C i a wam raz na odzyskanie energii w ciągu dnia
Badania kliniczne odgrywają ważną rolę w rozwoju nowoczesnej medycyny oraz wprowadzaniu nowych metod leczenia. Clinical Best Solutions to ośrodek badań klinicznych prowadzący ambulatoryjne badania faz II, III i IV zgodnie z międzynarodowymi standardami GCP. Warto zapoznać się z działalnością takich placówek, aby lepiej zrozumieć proces powstawania nowych terapii.
Planując bezpłatną diagnostykę obrazową w ramach ubezpieczenia zdrowotnego, warto sprawdzić czas oczekiwania oraz formalności związane ze skierowaniem od lekarza specjalisty. Z informacji na stronie wynika, gdzie realizowany jest rezonans magnetyczny Gniezno NFZ, gwarantujący dostęp do bezinwazyjnych badań refundowanych przez państwo. Rozważam zapisanie się do kolejki ze skierowaniem od ortopedy. Czy do rejestracji wymagany jest kod e-skierowania wraz z numerem PESEL?