Strona główna forum E-commerce Social marketing Aranżacja wnętrz

Aranżacja wnętrz

Problemy i zagadnienia dotyczące najnowszych metod promowania marki i produktów...

Post 5 maja 2026, o 17:20

Gadu-Gadu: 0

Słuchajcie, czy znacie te kolekcje mebli opisywane tutaj: https://www.shaja.pl/meble-pinio-urzadz ... -marzenie/? Planuję właśnie remont pokoju dziecięcego i szukam czegoś, co będzie bezpieczne dla malucha, ale też po prostu ładne. Ten tekst o „pokoju jak marzenie” bardzo mnie zachęcił, ale wolę najpierw podpytać na forum o realne wrażenia. Czy te szuflady mają cichy domyk? To dla mnie dość ważne, żeby nie budzić dziecka przy sprzątaniu. Dajcie znać, jeśli możecie coś polecić z tej serii!

Re: Aranżacja wnętrz

PostTeraz jest 20 maja 2026, o 21:48
Google

Post 9 maja 2026, o 18:00

Przy aranżacji pokoju malucha, szczególnie gdy nie jest zbyt duży, szłabym w meble wielofunkcyjne, bo każdy dodatkowy mebel szybko zagraca pokój. U nas dobrze sprawdza się łóżeczko dla malucha 2w1 - konkretnie łóżeczko drewniane białe z szufladą. Teraz trzymamy tam pieluchy, kocyki i parę drobiazgów naszego dziecka, więc nie trzeba było dokładać kolejnej komody. Na plus też jasny kolor - łatwo go wpasować do reszty mebli;) Spokojnie dałoby się je nawet wcisnąć do naszej sypialni

Post 12 maja 2026, o 20:48

Przy urządzaniu mieszkania często dopiero po czasie wychodzi, że największym problemem wcale nie jest brak miejsca, ale brak dobrej organizacji przechowywania. Dlatego szafy odgrywają dziś dużo większą rolę niż tylko miejsce na ubrania – wiele osób chce, żeby były pojemne, wygodne i jednocześnie dobrze wyglądały we wnętrzu. Szczególnie w mniejszych mieszkaniach liczy się każdy dodatkowy schowek i możliwość utrzymania porządku bez ciągłego „upychania” rzeczy po kątach. Przeglądając MyBed https://mybed.pl/pl/c/Szafy-i-komody/42 można zobaczyć różne rozwiązania do różnych pomieszczeń. Wolicie bardziej klasyczne szafy czy nowoczesne, minimalistyczne modele?

Post 15 maja 2026, o 19:02

siema mam pytanie do was... wynajmuje pokoj w wwa i jest tu totalnie pusto i smutno :( chce kupic jakies zaslony i poduszki zeby to jakos wygladalo bo teraz to jak w wiezieniu. znalazlem w necie bon podarunkowy na tekstylia i dekoracje do domu i zastanawiam sie czy to legit? korzystal ktos z tego? nie chce wydawac miliona monet na cos co zostawie tutaj za rok. widzialem tez kupony promocyjne na dekoracje i akcesoria do domu i te rzeczy z homli wydaja sie spoko, takie nowoczesne i tanie. ogolnie nie znam sie na materialach ani niczym takim wiec szukam czegos co po prostu ladnie wyglada na fotach i sie nie rozpadnie po pierwszym praniu. macie jakies doswiadczenia z tymi sklepami?? sorki za brak polskich znakow ale pisze z tel na szybko w tramwaju. bede wdzieczny za kazda podpowiedz jak zrobic przytulny pokoj niskim kosztem bo budzet mam raczej studencki niz dyrektorski haha pozdro i dzieki za pomoc wszystkim forumowiczom!!!!!!!!!

Poprzednia strona

Powrót do Social marketing