Cześć, borykam się z małym problemem przy moim projekcie restauracji zabytkowego traktora. Chcę go doprowadzić do stanu idealnego, dosłownie fabrycznego, a utknąłem na etapie detali. Oryginalna tabliczka identyfikacyjna jest strasznie porysowana i zgięta, praktycznie nie do uratowania, jeśli pojazd ma wyglądać perfekcyjnie. Zacząłem szukać opcji na zrobienie wiernej kopii. Natrafiłem na firmę Krupa z Podkarpacia, oni realizują zamówienia na
tabliczki znamionowe metalowe. Wizualnie ich realizacje na stronie wyglądają bardzo czysto i profesjonalnie, ale zastanawiam się, czy będą w stanie odwzorować stary, klasyczny układ graficzny, żeby to nie wyglądało zbyt nowocześnie. Czy ktoś z Was zamawiał u nich repliki starych tabliczek do pojazdów zabytkowych? Interesuje mnie, czy jakość materiału jest odpowiednia i czy czcionki nie wyglądają sztucznie. Będę wdzięczny za wszelkie fotki, jeśli ktoś robił u nich podobne zamówienie i może się pochwalić efektem końcowym, bo diabeł tkwi w szczegółach, a przy renowacji klasyków każdy detal ma ogromne znaczenie dla końcowej wartości maszyny.