Strona główna forum Zlecenia Wykonam zlecenie Kurs tworzenia stron Wordpress

Kurs tworzenia stron Wordpress

Ogłoszenia firm i osób specjalizujących się we wdrożeniach Magento...

Post 12 lut 2026, o 19:27

Gadu-Gadu: 0

Ostatnio miałem okazję uczestniczyć w kompleksowym szkoleniu Wordpress i chcę podsumować najważniejsze aspekty tego doświadczenia. Program szkolenia był bardzo dobrze przemyślany, zaczynając od informacji wstępnych o systemie CMS, przez instalację WordPressa i zarządzanie wyglądem strony, aż do zaawansowanych narzędzi administracyjnych. Szczególnie doceniam moduł dotyczący treści i mediów, bo umiejętności w tej części przekładają się bezpośrednio na jakość gotowej witryny. W czasie zajęć nauczyłem się zarówno tworzenia wpisów i stron, jak i organizacji menu oraz wykorzystania galerii i mediów na stronie. Kolejne etapy dotyczyły obsługi kont użytkowników oraz instalacji i konfiguracji dodatkowych modułów, co znacznie poszerza funkcjonalność WordPressa. Dla mnie największą wartością było zdobycie realnych umiejętności, które mogę od razu zastosować przy własnych projektach.

Kurs tworzenia stron Wordpress

PostTeraz jest 2 cze 2026, o 21:44
Google

Post 23 mar 2026, o 20:18

Gadu-Gadu: 0

Sprawdźcie sobie stronę, na której znajdziecie ofertę nowoczesnej platformy multiportalowej web360 - intranet , czyli system zarządzania treścią. Platforma Multiportalowa web360 to nowoczesny system CMS, który umożliwia wygodne administrowanie wieloma serwisami z jednego miejsca, usprawniając codzienną pracę i organizację treści.

Powrót do Wykonam zlecenie