Strona główna forum E-commerce Social marketing Platforma obrotowa do zdjęć

Platforma obrotowa do zdjęć

Problemy i zagadnienia dotyczące najnowszych metod promowania marki i produktów...

Gadu-Gadu: 0

Szukam jakiejś stabilnej podstawy do zdjęć 360, ale mam specyficzny asortyment – dość ciężkie części do silników, niektóre ważą po 15-20 kg. Większość tanich chińskich stolików, które widziałem, wygląda, jakby miały się rozpaść pod takim ciężarem. Co polecacie do cięższych gabarytów?

Platforma obrotowa do zdjęć

PostTeraz jest 7 lut 2026, o 10:45
Google

Gadu-Gadu: 0

Przy 20 kg to zapomnij o plastikowych gadżetach, bo silnik w takim stoliku padnie ci po tygodniu, albo co gorsza, cały mechanizm zacznie przeskakiwać. Potrzebujesz czegoś z solidnym łożyskiem i mocnym silnikiem krokowym, który płynnie ruszy taką masę bez szarpnięć. Ważna jest też średnica blatu – przy ciężkich częściach środek ciężkości musi być idealnie w osi, inaczej platforma zacznie się przechylać i zdjęcia wyjdą krzywo. Ja do ciężkich gratów używam profesjonalnych rozwiązań, bo tam masz gwarancję, że mechanika wytrzyma tysiące obrotów pod obciążeniem. No i soft do sterowania musi ogarniać płynny start i stop, żeby przedmiot nie "zatańczył" przy zatrzymaniu tarczy.

Powrót do Social marketing