Strona główna forum Wsparcie Konfiguracja Moduł UPS - czy to działa ??

Moduł UPS - czy to działa ??

Wszystko o konfiguracji, możliwościach i ustawieniach...

Post 26 gru 2009, o 00:30

Posty: 428
Lokalizacja: W-wka
Gadu-Gadu: 36599

saturion napisał(a):
oki oki - to już coś jednak chodziło mi raczej o konfigurację wysyłek - nadawania paczek - drukowania listów przewozowych etc. na podstawie danych z zamówień crtl+c crtl+v jest dość nużącym zajęciem nawet przy niewielkiej ilości wysyłek dziennie....


To nie byłoby takie łatwe UPS ma swój specyficzny system nadawczy
http://transit.waw.pl - Sklep oparty o Magento

Moduł UPS - czy to działa ??

PostTeraz jest 22 paź 2019, o 03:15
Google

Posty: 427
Lokalizacja: Internet

Post 28 sty 2010, o 23:09

Posty: 4
Gadu-Gadu: 0

rozumiem - jednak skoro działa to w wersji amerykańskiej to czemu nie w polskiej ? może ktoś mógłby się przyjrzeć tematowi bliżej ?

Post 13 paź 2010, o 20:54

Posty: 52
Gadu-Gadu: 0

Czy ktoś może potwierdzić, że standardowe moduły integrujące Magento z DHL oraz UPS działają poprawnie w Polskich warunkach?

A jeśli nie, to czy istnieją jakieś niestandardowe moduły integrujące Magento z kurierami działającymi w Polsce (np. DHL)?

Post 14 paź 2010, o 22:45

Posty: 52
Gadu-Gadu: 0

Przepraszam za podbijanie tematu, ale bardzo potrzebuję informacji na temat integracji sklepu z kurierami. Czy można w Polsce skorzystać z modułów wbudowanych w Magento? Działają?

Post 27 paź 2010, o 20:37
jemoon Avatar użytkownika
Administrator

Posty: 529
Lokalizacja: Gdańsk
Gadu-Gadu: 0

witam,
Moduły standardowe z Magento nie działają z polskimi kurierami.

Post 25 sie 2014, o 00:03

Posty: 2
Gadu-Gadu: 0

Jak w takim razie uruchomić w magento sprawdzanie adresu oraz obliczanie kosztu przesyłki z wykorzystaniem firmy UPS?

Post 25 sie 2014, o 08:33

Posty: 1571
Gadu-Gadu: 0

hosting-magento.pl
Hosting-Magento.pl = szybki hosting + bezpłatna pomoc z problemami Magento (także programistyczna)

Poprzednia strona

Powrót do Konfiguracja



cron