Strona główna forum Ogólnie o Magento Dyskusje Sklep z kawą

Sklep z kawą

Na temat Magento - ogólnie...

Post 3 mar 2026, o 10:47

Gadu-Gadu: 0

Wszystkim osobom zainteresowany mtematem mogę polecić stronę https://storycoffee.pl/produkt/dolce/ , na której znajdziecie ofertę palarni kawy Story Coffee Roasters z kawą, herbatą i ekspresami do kawy. Według mnie oferują bardzo wysoką jakość w naprawdę atrakcyjnej cenie.

Re: Sklep z kawą

PostTeraz jest 24 maja 2026, o 06:08
Google

Post 3 mar 2026, o 15:31

Wydaje mi się, że kluczowe znaczenie ma tutaj kontekst. To, co sprawdzi się u jednej osoby, niekoniecznie będzie odpowiednie w innym przypadku.

Post 3 mar 2026, o 17:57

Myślę, że wiele zależy od oczekiwań i tego, jakie efekty chce się osiągnąć. Inne podejście może sprawdzić się w krótkim terminie, a inne w dłuższym.

Post 24 mar 2026, o 18:40

Od jakiegoś czasu interesuję się kawą i coraz bardziej zależy mi na jakości tego, co piję rano. Trafiłam na kawa ziarnista w ofercie Caffemio – mają całkiem zróżnicowany wybór pod względem pochodzenia i stopnia palenia. Dla mnie ważne jest, żeby kawa nie była zbyt gorzka, więc szukam czegoś jaśniej palonego. Planuję wkrótce złożyć pierwsze zamówienie i sprawdzić, jak smakuje w porównaniu do tego, co kupuję lokalnie.

Post 19 maja 2026, o 20:01

Witajcie, urządzam właśnie swój mały kącik kawowy w domu, bo praca zdalna zmusza mnie do wypijania sporych ilości tego naparu w ciągu dnia. Do tej pory piłem zwykłą rozpuszczalną, ale przyszedł czas na wejście na wyższy poziom. Przeglądam właśnie oferty na kawę i ekspresy do kawy, żeby wybrać sprzęt, który posłuży mi przez lata i pozwoli wyciągnąć z ziaren najlepszy aromat. Przy okazji szukania inspiracji do wystroju mojej kuchni trafiłem też na kawę i artykuły lifestyle, gdzie oprócz samych napojów można znaleźć bardzo ładne filiżanki i dodatki kuchenne. Chętnie dowiem się, na co zwracaliście uwagę przy zakupie swojego pierwszego automatu ciśnieniowego, czy warto dopłacać do funkcji spieniania mleka, czy lepiej dokupić osobny spieniacz.

Poprzednia strona

Powrót do Dyskusje