Strona główna forum Wsparcie Konfiguracja produkty powiązane jako rozwijana lista

produkty powiązane jako rozwijana lista

Wszystko o konfiguracji, możliwościach i ustawieniach...

Gadu-Gadu: 3279331

Witam,
Istnieje jakis modul lub sposob na to aby produkty powiazane (akcesoria dodatkowe) w produkcie konfigurowalnym moglyby pojawic sie dodatkowo jako lista rozwijana na stronie produktu, ale tak aby mozna bylo z niej wybrac kilka opcji? moze tez byc np. nowe okienko w ktorym mozna byloby dodac do koszyka te akcesoria. Szukam jakiegos lepszego rozwiazania, bo aktualnie widnieja one po lewej stronie i 90% klientow tego nie zauwaza i nie maja do konca pojecia jak je dodac do koszyka...

Pozdrawiam

produkty powiązane jako rozwijana lista

PostTeraz jest 11 cze 2025, o 04:02
Google

jemoon Avatar użytkownika
Administrator

Gadu-Gadu: 0

witam,
Modułu takiego osobiście nie widziałem i raczej na 99% nie ma takiego bo to dość nie typowe rozwiązanie. Jeżeli chcesz oferować dodatki do produktów to czy nie lepszym rozwiązaniem jest używanie produktów zbiorczych (bundled) - zdaje się, że squashmarket.pl tak właśnie rozwiązał podobny problem.

Gadu-Gadu: 3279331

fakt... ladnie mozna tam dodac chceckboxa i umiescic w nim dodtaki:/ ale minusem jest to, ze nie mozna tego dodatku wlaczyc i zobaczyc jak wyglada na zdjeciu. To byloby jednak dobre rozwiazanie, ale teraz juz troche za pozno, bo wprowadzac na nowo produktow nie mam zamiaru... mam ich zbyt duzo. Potrzebuje rozwiazania do wprowadzenia modyfikacjie do configurable product..

Gadu-Gadu: 36599

Powrót do Konfiguracja