Strona główna forum Wsparcie Problemy z działaniem Problem z działaniem - meta title

Problem z działaniem - meta title

Wszystkie problemy związane z działaniem sklepu...

Post 13 paź 2010, o 20:03

Gadu-Gadu: 0

Witam,

Otrzymałem ostatnio propozycje pozycjonowania sklepu opartego na Magento.
Niestety ale nie mogę się doszukać opcji która pozwala na odblowowanie meta title.
Otórz mimo że mam wpisane przy każdej kategorii tytuł strony to nie wyświetla się on za to każda strona ma ten sam tytuł.
Jeżeli moge prosić o pomoc to czy jest gdzieś opcja która definiuje tytuł dla wszystkich czy to zabieg programistyczny?
Czy jest możliwość zdefiniowania automatycznego definiowania tytułu na podstawie kategorii i nazwy produktu?

Za każdą pomoc bardzo dziękuję.
Pozdrawiam

Problem z działaniem - meta title

PostTeraz jest 4 lip 2025, o 13:52
Google

Post 15 paź 2010, o 14:43

Gadu-Gadu: 0

Z tego co wiem, to jeśli nie wpiszesz nic w "Page Title" dla danej kategorii, to jako tytuł strony zostanie użyta nazwa kategorii. Na próbę wpisałem u siebie coś w polu "Page Title" i wyświetla się jako tytuł.

Czy jest możliwość zdefiniowania automatycznego definiowania tytułu na podstawie kategorii i nazwy produktu?

Nie jestem pewien, ale w podstawowej wersji nic takiego nie widziałem, może są jakieś dodatki.

Post 17 lis 2012, o 23:55

Gadu-Gadu: 3279331

witam,

mam pytanie co najlepiej wpisać w pola meta title, Opis słów kluczowych i Opis Meta? każdy produkt i kategoria ma zakładkę odpowiadająca za pozycjonowanie i chciałbym pododawać to co trzeba, aby zyskać wyższe pozycje.

Pozdrawiam

Powrót do Problemy z działaniem