Witam
Poszukuje modułu który pozwoli klientom w sposób dynamiczny zmieniać atrybuty produktu.
Przeszukałem już chyba cały magentocommerce i znalazłem moduły podobne ale nie w pełni funkcjonalne. Najlepszy przykład tego czego szukam to:
http://image-based-dynamic-configurable ... shirt.html
Jest to prawie to co mnie interesuje jako minimum, ale w wersji demo to nie działa w sposób zachęcający (a wręcz nie działa).
Reasumując:
poszukuję albo zlece wykonanie modułu który pozwoli mi zmieniać:
- kolor produktu ale tak aby obraz np .png dało się nakładać na szablonowy obraz produktu (np obrys t-shir'a)
- wybierać jedną z wielu grafik ale też tak aby były to wcześniej przygotowane pliki .png do wykorzystania dla innych produktów
- zmieniać kolor grafiki (z zastrzeżeniami jw)
idealne rozwiązanie to dodatkowa możliwość wpisywania tekstu przez klienta z możliwościa edycji live (kolor, wielkość położenie) oraz wgranie własnego obrazka ale to już nie koniecznie.
Rozwiązania tego typu aby do każdego koloru i rodzaju produktu był przypisany oddzielny obrazek odpada bo jeżeli będę miał np 10 koszulek i każda dostępna w 10 kolorach, a na koszulkach będę mógł umieścić 1 z 10 wzorów graficznych, oczywiście każdy w 1 z 10 kolów to muszę wykonać ręcznie 1000 obrazków (po jednym obrazku dla jednego finalnego potencjalnie możliwego produktu).