Witam Muszę coś w końcu zrobić z tym allegro, więc postanowiłem wrócić do tego integratora, zainstalowałem najnowszą wersję z działu download i mam kilka pytań:
1. Nie ma opcji automatycznego importu zamówień z Allegro do Magento? 2. Jak sobie ten skrypt radzi z automatycznym wznawianiem aukcji produktu? Czy działa to wogóle i czy jak działa to automatycznie aktualizuje Id aukcji? 3. stany magazynowe? czy aktualizuje je na allegro z magento?
sry za głupie pytania ale szukam jakieś opcji na dobre zarządzanie allegro (już nawet nie upieram się żeby to było koniecznie powiązane z magento)
Nowa wersja 0.5.1 do pobrania w dziale download: 1. Poprawione wysyłanie pól po których można filtrować produkty (wcześniej to nie działało) 2. Galeria magento zbliżona wyglądem do galerii allegro 3. Dodano opcję auto-wznawiania aukcji 4. Auto-uzupełnianie pól po wyborze produktu z listy 5. Dodano kilkanaście przykładowych szablonów allegro (dla poczatkujących) 6. Dodano wsparcie dla edytora WYSIWYG podczas edycji szablonu 7. Możliwość przypisywania produktów do własnych kategorii sklepu allegro (eksperymentalnie) 8. Pokazywanie w galerii obrazków standardowo ukrytych w galerii magento 9. Kilka innych poprawek o których teraz już nie pamiętam
hosting-magento.pl / magentohosting.eu - szybki hosting Magento https://www.mage24.pl/ - twój sklep Magento 2 w 5 minut
1. wystawianie kilku produktów (aukcji) z jednego formularza aukcji 2. planowanie wystawienia za pomocą cron 3. synchronizacja stanów magazynowych i import zamówień z allegro 4. tworzenie paneli allegro za pomocą magento (inne aukcje)
chciałbym to wszystko zrobić w 1-2 m-c, wszystko wyjdzie w praniu
hosting-magento.pl / magentohosting.eu - szybki hosting Magento https://www.mage24.pl/ - twój sklep Magento 2 w 5 minut
tak, u nas często się to przydaje a jak wiadomo allegrogo nie udostępnia wyszukiwania po nazwie w jak si ma ten sam produkt w kilku cenach to jest cyrk. Mnie ciekawi jak rozwiążesz problem wznawiania aukcji? Bo wtedy ona zmienia numer.