js/index.php mialo juz 644, ale za to druga rada pomogla, jednak nie dziala w pełni na Firefox. Na IE 8 oraz Operze wszystko działa poprawnie, na Firefox można zwiększać i zmniejszać za pomocą znaczków plus i minus. Nie można jednak korzystać z suwaka i nie można po powiększeniu przesuwać tej warstwy ze zdjeciem. Jakim cudem przy wczesniejszych instalacjach na tym samym serwerze nie musialem nic wlaczac zeby to dzialalo poprawnie?
Teraz juz tragedii nie ma, gdyz i tak mam zamiar zastapic to powiekszanie lightbox'em lub czyms podobnym. To domyslne powiekszanie duzego zdjecia jest zrobione zupelnie nieintuicyjnie i naprawde nie rozumiem dlaczego tego tworcy mageto nie wymienia na cos bardziej przyjaznego. Widzial ktos moze sklep na magento z powiekszaniem zdjec jak w prestashop? Nie chodzi mi o sam ThickBox, tylko o to, ze po najechaniu na miniaturke najpierw zmienia sie to powiekszone zdjecie, a jesli chce sie powiekszyc do maksymalnego rozmiaru to wystarczy kliknac albo miniaturke albo to juz powiekszone zdjecie.
jemoon, dzieki za czesciowe rozwiazanie problemu... w zasadzie w tej wiekszej i istotniejszej czesci problem rozwiazany. Pierwszy raz mi sie zdarzylo, ze cos dziala na IE, a na Firefox nie dziala
PS. Dla testow wrzucilem clearbox zamiast lightbox i dziala. Tak wiec moglem cos wczesniej przy instalowaniu lightboxa spieprzyc lub nie dzialal ze wzgledu na ten prototype, o ktorym pisal jemoon.