Strona główna forum Wsparcie Problemy z działaniem Błąd przy składaniu zamówienia

Błąd przy składaniu zamówienia

Wszystkie problemy związane z działaniem sklepu...

Post 14 sie 2011, o 11:34

Gadu-Gadu: 3279331

Witam,

mam problem - chyba nie wszystkie formy wysylek i platnosci wspolgraja z jednoczesna rejestracja klienta przy skladaniu zamowienia.

Przykladowo jak skladam zamowienie i w formularzu wybieram rejestracje w sklepie i pozniej biore forme wysylki za pobraniem, to przy zatwierdzaniu zamowienia wyskakuje blad z informacja, zeby skontaktowac się z obsluga sklepu i ze zamowienie nie zostalo przyjete do realizacji.
w PA odnotowuje natomiast zamowienie, do klienta nie dochodzi zaden mail, a do mnie na skrzynke przychodzi jeden lub kilka na raz (czasem nawet kolo 10) z tytułem "Payment Transaction Failed Reminder".

Ostatnio zauwazylem, ze dwa z tych maili mialy w tresci podane:

Reason: Warning: include(/home/users/sklep1/public_html/app/design/frontend/default/default/template/kcode/osobisty/info.phtml) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/users/sklep1/public_html/app/code/core/Mage/Core/Block/Template.php on line 144

Bylbym wdzieczny za pomoc w mojej chyba dosc nietypowej sprawie.
Pozdrawiam

Błąd przy składaniu zamówienia

PostTeraz jest 23 sty 2025, o 01:03
Google

Post 14 sie 2011, o 14:46

Gadu-Gadu: 0

brakuje ci pliku szablonu dla odbiory osobistego, napisz do użytkownika kasky bo to chyba jego moduł
hosting-magento.pl / magentohosting.eu - szybki hosting Magento
https://www.mage24.pl/ - twój sklep Magento 2 w 5 minut

Post 14 sie 2011, o 16:32

Gadu-Gadu: 3279331

juz pisalem... ok, tylko chcialem sie upewnic czy to na pewno to:)

Powrót do Problemy z działaniem