Strona główna forum Wsparcie Konfiguracja Przelewy24.pl - błędy po złożeniu zamówienia

Przelewy24.pl - błędy po złożeniu zamówienia

Wszystko o konfiguracji, możliwościach i ustawieniach...

Gadu-Gadu: 0

Zainstalowałem właśnie moduł integrujący Magento z Przelewy24.pl, ale wyskakuje mi błąd. Po zatwierdzaniu zamówienia zostaję przeniesiony na stronę https://secure.przelewy24.pl/ , a tam zamiast listy do wyboru banku widnieje taki komunikat:

Błąd wywołania strony:
* Nieprawidłowa kwota
* Nieprawidłowy adres e-mail
Skontaktuj się z obsługą sklepu i zgłoś powyższe błędy.

W zakładce konfiguracyjnej Magento podałem poprawny ID mojego konta na w Przelewy24.pl, a konto działa poprawnie, bo testowałem przyjmowanie wpłaty. Gdzie może leżeć problem?

W panelu Przelewy24.pl podałem też poprawny adres testowanego sklepu. Adres ma postać example.com/testowy/sklep. W panelu Przelewy24.pl podawałem zarówno example.com/testowy/sklep jak i samą domenę główną example.com, ale w obu przypadkach błąd nadal się pojawiał.
(Swoją drogą trzeba podawać samą domenę główną, czy pełny adres do instalacji Magento???)

No i czemu przyczepiło się do tego adresu e-mail? Jako główny e-mail na koncie w Przelewy24.pl mam podany inny adres, niż adresy administracyjne w sklepie Magento. Może o to chodzić? Nie wydaje mi się, bo byłoby to bezsensowne, ale już sam nie wiem gdzie szukać błędu.

Przelewy24.pl - błędy po złożeniu zamówienia

PostTeraz jest 10 maja 2025, o 17:15
Google

Powrót do Konfiguracja