W ramach przerw sniadaniowych postanowiłem zreakizować coś co od dawna planowałem czyli stronę o Magento. Bedzie ona zawierała tutoriale, FAQ, Forum, Sklepik z modułami darmowymi i płatnymi i wiele innych Strona jest w trakcie tworzenia wiec prosze nie strzelać do admina Adres http://transit.net.pl Wszelkie uwagi mile widziane.
U mnie na wersjach 1.3.2.4 i 1.3.2.3 pracuje bez problemów.
ok...poprobuje jeszcze, moze cos zle robie;) a apropos stronki to nie widze mozliwosci zarejestrowania sie:) a aby dodac np komentarz pisze, ze trzeba sie zalogowac. Aha i bylbym wdzieczny za artykul o konfiguracji newslettera jak go dodac aby ladnie sie rozsylal, bo z tym osobiscie mam duzy klopot. Mysle, ze nie tylko ja:) Pozdrawiam
Za chwilkę wszystko będzie, tylko doba ciut za krótka, na razie doszło forum, logowanie tez juz jest wystarczy kliknąć na zaloguj na dole formularza kontaktowego i założyć konto Lub po lewej w menu jest specjalny link na dole
Doszło FAQ gdzie można zadawać pytania, w miarę możliwości i umiejetności będe się starał odpowiadać, a i zapraszam do działania osoby co chciałyby sę włączyć do tego
naprawde jestem pelen podziwu. Taka strona jest potrzebna zeby spoleczenstwo magento sie rozwijalo. Jakos ciagle ta rejestracja nie chce chodzic. Nie dostaje maila po rejestracji:) Pozdrawiam
naprawde jestem pelen podziwu. Taka strona jest potrzebna zeby spoleczenstwo magento sie rozwijalo. Jakos ciagle ta rejestracja nie chce chodzic. Nie dostaje maila po rejestracji:) Pozdrawiam
Sprawdzę, silnik to wordpres, dopiero go poznaję
Sprawdź w spamie, mnie przesłał emila w ciągu 5 sek. Niestety pracuję na łączach UPS i Aster, a one przez filtry antyspamowe są nielubiane...
Zmieniamy domenę na http://magento.waw.pl" ,przepraszam za zamieszanie. Nowy adres już działa, zapraszam, do wizyt, kolejny tutorial zamieszczony i zapraszamy do sugerowania kolejnych, w miarę umiejętności postaramy się je realizowac... Doszła tez pobieralnia dla zarejestrowanych użytkowników, do pobierania plików darmowch, łatwiej jak przez sklep.