Jeśli chodzi o ubiór, to jestem wierny zasadzie, że prostota i wygoda to fundamenty męskiej szafy, dlatego jeansy towarzyszą mi niemal każdego dnia. Od lat stawiam na sprawdzone fasony, a ostatnio wpadł mi w ręce
ekupon na odzież jeansową i casual, więc odświeżyłem zapas moich ulubionych spodni o prostym kroju. Jednak w szafie każdego faceta powinno znaleźć się też coś nieco bardziej eleganckiego, co sprawdzi się podczas wieczornego wyjścia do restauracji czy na rodzinne spotkanie. Sprawdziłem więc
ekupony na odzież męską casual i elegancką i zamówiłem kilka koszul w stonowanych kolorach oraz lekką kurtkę przejściową. Czy wolicie klasyczny niebieski jeans, czy może skłaniacie się ku ciemniejszym, czarnym lub szarym odcieniom spodni? Moim zdaniem dobrze dobrane jeansy i biała koszula to zestaw, który obroni się w każdej sytuacji, od pracy w biurze po weekendowy spacer. Ciekawi mnie, na co najbardziej zwracacie uwagę przy zakupie spodni – na gramaturę materiału czy może na domieszkę elastanu, która poprawia komfort ruchu?