Strona główna forum Ogólnie o Magento Dyskusje badania

badania

Na temat Magento - ogólnie...

Post 18 sie 2025, o 20:31

Gadu-Gadu: 0

Czy uważacie, że ten okulista w Łodzi na nfz jest w porządku https://contact-med.pl/? Z góry będę wdzięczna za wasze odpowiedzi w tym ważnym temacie.

Re: badania

PostTeraz jest 1 lis 2025, o 16:34
Google

Post 19 sie 2025, o 17:23
Ostatnio natknąłem się na kilka ciekawych badań naukowych i uświadomiłem sobie, jak różnorodne mogą być podejścia do jednego tematu. Czy ktoś ma swoje ulubione źródła lub obszary badań, które szczególnie go interesują?

Post 16 wrz 2025, o 13:05

Nie ukrywam, że korzystam głównie prywatnie, ale ostatnio przekonałem się, że lekarze NFZ również mogą zapewnić profesjonalną opiekę. Wizytę u kardiologa udało mi się umówić szybciej, niż sądziłem, a całe badanie było przeprowadzone rzetelnie. Była to dla mnie miła niespodzianka, bo spodziewałem się zupełnie czegoś innego. Jak sądzicie, czy jakość usług w ramach ubezpieczenia publicznego faktycznie się poprawia, czy to tylko pojedyncze przypadki?

Post 30 wrz 2025, o 18:15

Jeśli chodzi o opiekę ginekologiczną, to polecam dr Barbarę Blicharczyk z Kołobrzegu. Pomaga pacjentkom kompleksowo. Zajmuje się wizytami kontrolnymi, antykoncepcją, prowadzeniem ciąży itp. Zdecydowanie polecam, jeśli szukacie kompleksowej opieki.

Poprzednia strona

Powrót do Dyskusje