Ktoś mądry kiedyś powiedział, iż nie od razu Pałac budowano, zaczynano raczej naukę od chatki Bo inaczej to dzieje się tak jak z pewnym naszym kolegą.... Gratuluję cierpliwości Konrad
zamiast ciaglego dogryzania moglbys pomoc, bo od tego jest forum...a nie tylko spamujesz i nic wiecej. Ostatnio przegladalem forum, to napotkalem kolo 20 tematow z pytaniami od Ciebie czesto w zastanawiajaco prostych sprawach, wiec oczekuje od Ciebie zrozumienia...moze w koncu Ci sie uda;) Pozdrawiam tych co ptrafia pomoc i maja cierpliwosc do osob poczatkujacych.
dobra, nawet w oparciu o googla jakos mi to nie idzie, ale ok:D A moglibyscie mi chociaz powiedziec gdzie sie kryja wartosci umieszczonego bannera?? chcialbym go przesunac do samej gory strony, ale przerylem wszystkie css-y i nie widze tam nic kurdeeee...uwierzcie:)
dobra, udalo mi sie zamiescic ta animacje i wszystko smiga:) tylko....nie wiem dlaczego, ale w IE -menu ktore powinno byc na tym banerze jest...jakby ukryte pod nim:/ W Firefoxie wszystko ok. Wiecie co moze byc przyczyna?? pzdr
naprawde nikt nie wie??:( jeszcze zauwazylem taki problem, ze animacja jest wyswietlana tylko na glownej stronie. Jak przejde np. do jakiejs kategorii, to w miejsce animacji pojawia sie biale tlo. Chyba w magento da sie wstawic animowane logo na stronie????:/ Pozdrawiam