Strona główna forum Ogólnie o Magento Dyskusje Nutrineo - sklep z kosmetykami

Nutrineo - sklep z kosmetykami

Na temat Magento - ogólnie...

Post 3 gru 2024, o 10:05

Gadu-Gadu: 0

Ze swojej strony mogę Wam wszystkim polecić ofertę, z której sam niejednokrotnie korzystałem. Jeżeli szukacie sprawdzonego sklepu internetowego z kosmetykami oraz środkami higieny osobistej, to polecam Wam sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie ofertę sklepu internetowego Nutrineo - Aminokwasy wspierające regenerację .

Nutrineo - sklep z kosmetykami

PostTeraz jest 9 maja 2025, o 01:17
Google

co polecacie tam kupić?
-
wypozyczalnia lawet szczecin
KAZAUTO.PL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ulica: GDAŃSKA 16B
Nr lokalu:
Kod pocztowy: 70-661
Miasto: SZCZECIN
NIP: 9552342499
REGON: 321311881
Adres e-mail: biuro@kazauto.pl
Telefon kontaktowy: 660733373

Ja z kolei mogę polecić Konopną Farmację — poza kosmetykami mają naprawdę spory wybór ziół, olejów i suplementów diety, w tym olej CBD. Pomógł mi uporać się z bezsennością — wycisza, redukuje stres i poprawia jakość snu.

Dodatkowo, jeśli ktoś szuka czegoś skutecznego na zmarszczki czy przebarwienia, to polecam krem na blizny po oparzeniach Editt. Stosowałam go regularnie na okolice oczu — wieczorem, po lekkim masażu skóry, nakładałam cienką warstwę i przykrywałam płatkiem kosmetycznym jak naturalny kompres.

Efekty?
- Pierwsze zmniejszenie opuchlizny i zaczerwienień zauważyłam już po miesiącu — skóra była bardziej napięta i promienna.
- Po trzech miesiącach zmarszczki spłyciły się o jakieś 60% — porównałam to ze zdjęciami sprzed kuracji.
- Przebarwienia, które miałam od lat, też zaczęły blednąć — skóra nabrała bardziej jednolitego kolorytu.

W ich ofercie są też pyszne herbaty ziołowe i yerby — nawet z konopi, które świetnie wpływają na wyciszenie i relaks.

Dla zainteresowanych, mają sklep online: https://konopiafarmacja.pl/

Mają naprawdę ciekawą ofertę

---
srpfactory

Post 15 mar 2025, o 13:20

A jak wygląda skład tych kosmetyków?

Post 18 mar 2025, o 16:05

co warto tam zamówić?

Powrót do Dyskusje