Ja od dawna robię zakupy w internecie — ten trend zdecydowanie nasilił się po pandemii, chyba u większości z nas.
Zamiast korzystać wyłącznie z typowych aptek internetowych, wybieram sklepy, które oferują coś więcej — suplementy diety, zioła, zdrową żywność, naturalne kosmetyki i maści.
Jednym z moich ulubionych miejsc jest
Konopna Farmacja — mają zarówno punkt stacjonarny w Poznaniu na ul. F. Ratajczaka, jak i świetny sklep online, którego wierną klientką jestem już trzeci rok.
Co ich wyróżnia?
- Szeroki wybór produktów — od olejów CBD, przez naturalne maści, po zioła i zdrowe herbaty.
- Doradztwo — ich infolinia to skarb! Panie zawsze profesjonalnie doradzą, co najlepiej kupić, aby faktycznie pomogło.
- Nowości — regularnie wprowadzają nowe produkty, więc zawsze można odkryć coś ciekawego.
Ostatnio, gdy miałam sporo stresu i problemów ze snem, doradziły mi olej CBD — działa kojąco, redukuje napięcie i faktycznie pomógł mi zasnąć. Połączyłam go z piciem ziół, takich jak passiflora i lawenda — idealny duet na wyciszenie. A do tego naturalne olejki eteryczne (lawendowy i melisowy), które tworzyły relaksujący aromat w moim pokoju.
Jeśli ktoś szuka naturalnych sposobów na stres i lepszy sen albo po prostu chce zadbać o zdrowie, polecam zajrzeć:
https://konopiafarmacja.pl/