Przy probie wystawienia aukcji na allegro wywala mi blad ERR_INVALID_VALUE_IN_ATTRIB_FIELD: Nieprawidłowa wartość parametru: Jeszcze jakby pokazało jakiego to moze bym doszedł do tego.
Ogólnie myślałem ze wersja testowa jest przystosowana tylko do testwebapi.pl i tym jest spowodowany błąd.
Jak sprawdzić dokładnie o który parametr chodzi?? Czy jest to błąd gdzieś w module ??
moduł chodzi jak najbardziej prawidłowo, co widać po np. naszych aukcjach wystawianych przy jego pomocy http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=39587. ważne jest też by w szablonie nie było kodów, na które nie zezwala allegro.
- moduł testowy wyłączony - konfiguracja wypełniona poprawnymi danymi, nawet próbowałem podac nie prowidłowe dane żeby sprawdzić czy przypadkiem się nie pomyliłem. Elegancko wywala błędy o nieprawidłowej nazwie uzytkownika i hasle uzytkownika oraz kodzie webapi.
Jesli wogole nie podam webapi wywala blad o niewlasciwym kraju, nie wiem dlaczego. Błąd: ERR_INPUT_COUNTRY_ERROR: Invalid country code has been entered.
Probowalem takze nie dawac opcji "typ aukcji". Szablon dalem najprostszy bez html tylko {{discription}} i {{image[0]}}. Modułu uzywam w wersji 0.1.8
Moze po pomieszało mi się coś przy upgradzie do wersji 1.3.2.1