czesc. tresc bledu jest taka: Malformed header from CGI script: zend_mm_heap corrupted a pojawia sie on jak chce otworzyc link moje konto || moja lista zyczen jakie pliki sprawdzic?
strach to się bać jeśli masz sensownego providera, gdzie nie ma jakiejś rzeźby na serwerze, to Magento działa od pierwszego strzału... a błedy pojawiają się głównie jako efekt własnego gmerania
o providera to ja się nie przejmuje mam na razie na hostnine więc frontend i panel administracyjny fajnie hulają tylko koszty wdrożenia wysokie i straty na przestojach nie mówiąc już o czasie spędzonym na rozwiązywaniu bug'ów.
winner100, czyli po wdrożeniu sklepu na serwerze HostNine jesteś zadowolony z tego co widzę. Możesz podać adres sklepu żeby można było sprawdzić jak to działa od strony klienta? Ciekaw jestem czy te pingi, o których pisałeś na PW są faktycznie wyższe niż do mojej maszyny z HostNine.
dzisiaj patrzyłem na innej maszynie i jest w granicach 55ms do mojego przykładowego sklepu, ja mam netie wimaxa a tam pingi są długie (2 x dłuższe niż normalnie)