chmieloo napisał(a):
wlasnie zainstalowalem sobie modul i wszystko pieknie dziala do momentu jak klikam wystaw przedmiot (uzywam testowego klucza), oto co otrzymuje:
Notice: unserialize() [function.unserialize]: Error at offset 0 of 3562 bytes in /app/code/local/Kkkonrad/Allegro/controllers/Adminhtml/AuctionController.php on line 206
Trace:
#0 [internal function]: mageCoreErrorHandler(8, 'unserialize() [...', '/app/code/local...', 206, Array)
#1 /app/code/local/Kkkonrad/Allegro/controllers/Adminhtml/AuctionController.php(206): unserialize('
?Warni...')
#2 /app/code/core/Mage/Core/Controller/Varien/Action.php(367): Kkkonrad_Allegro_Adminhtml_AuctionController->sellAction()
#3 /app/code/core/Mage/Core/Controller/Varien/Router/Admin.php(143): Mage_Core_Controller_Varien_Action->dispatch('sell')
#4 /app/code/core/Mage/Core/Controller/Varien/Front.php(158): Mage_Core_Controller_Varien_Router_Admin->match(Object(Mage_Core_Controller_Request_Http))
#5 /app/Mage.php(457): Mage_Core_Controller_Varien_Front->dispatch()
#6 /index.php(52): Mage::run()
#7 {main}
Ja również mam nieodmiennie ten błąd... Nie ma znaczenie, czy produkt ma obrazek, czy tez nie...
Co robię źle?

Dobra, już wiem. Mam na czas budowy sklepu ograniczony dostęp do portu 80 z określonych ip, a nie zdawałem sobie sprawy, że działanie modułu zależy od zdalnego skryptu.
Czy mógłbym dostać functions.php?