Niedawno potrzebowałem tłumaczenia przysięgłego kilku pism i kolega zasugerował mi biuro LIDARIA. Na początku miałem pewne wątpliwości, bo wiadomo jak to bywa z usługami realizowanymi online, ale okazało się, że było warto. Już sam kontakt bardzo pozytywnie mnie zaskoczył – odpowiedź na zapytanie otrzymałem bardzo szybko, dosłownie w kilkanaście minut, a cała komunikacja przebiegła jasno i konkretnie. Na witrynie wszystko jest dokładnie opisane, tym samym można szybko się połapać, co i jak. Zajmują się tłumaczeniem nie tylko popularnych języków jak rosyjski czy niemiecki, ale także mniej oczywistych jak węgierski, duński czy rumuński. Ja akurat potrzebowałem tłumaczenia z francuskiego i nie było z tym żadnego problemu. Tłumaczenie otrzymałem zgodnie z ustalonym terminem, bez żadnych opóźnień, a jakość była naprawdę na poziomie. Jeśli ktoś szuka rzetelnego biura tłumaczeń z dobrą obsługą i uczciwym podejściem, to z czystym sumieniem mogę ich zarekomendować. Na pewno jeszcze skorzystam, jeśli będę potrzebował czegoś w przyszłości.
https://lidaria.pl/