Witam
Na stronie głównej sklepu internetowego wykonanego na platformie Magento 1.4.2.0 mam wstawiony kod wyświetlania nowych produktów (wpleciony w resztę zawartości CMS -> Strony -> Strona główna):
</CODE>
...
<p>{{block type="catalog/product_new" name="home.catalog.product.new" alias="product_homepage" template="catalog/product/new.phtml"}}</p>
...
</CODE>
W kilku produktach ustawione mam odpowiednio zakresy dat wyświetlania tych produktów na stronie głównej ("Set Product as New from Date" i "Set Product as New to Date"). Czyściłem cały cache systemu Magento ale też nic to nie pomaga. Co dziwne wcześniej system nowości działał pomimo tego, że nie mogłem zlokalizować pliku szablonu: "catalog/product/new.phtml". Mam tylko plik kodu dla nowości: "app/code/core/Mage/Catalog/Block/Product/New.php". Nie było żadnej aktualizacji systemu Magento. Co mogę mieć nie tak w systemie, że nagle na stronie głównej nie wskakuje mi 10 sztuk nowych produktów ("const DEFAULT_PRODUCTS_COUNT = 10;")? Czy to wina samego CMS'a i jego szablonu dla strony głównej (reszta tekstu CMS działa prawidłowo)?
Za wszelką odpowiedź serdecznie dziękuję.
Pozdrawiam
M.K.