Znalezione wyniki: 61

Powrót do zaawansowanego wyszukiwania


Re: Obrazków nie ma

Czy ktoś rozwiązał ten problem?
przez Jejek10
30 sie 2014, o 15:50
 
Dział: Problemy z działaniem
Wątek: Obrazków nie ma
Odpowiedzi: 10
Wyświetlone: 1200

Problem z obrazkami w produktach

Witam
Mam problem z wyświetlaniem obrazków w produktach po przeniesieniu na inny serwer sklepu.
Przy dodawaniu obrazków również wyświetla się błąd. Ładuje do 100% a następnie wyświetla błąd zamieszczony w screenie.
Ma ktoś pomysł co jest nie tak?
przez Jejek10
30 sie 2014, o 15:21
 
Dział: Konfiguracja
Wątek: Problem z obrazkami w produktach
Odpowiedzi: 0
Wyświetlone: 296

Błąd przy dodawaniu produktu prostego do konfiguralnego.

Witaj Konrad
Błąd jest tylko przy szybkim dodawaniu produktów prostych w konfiguralnych.
Proste tworzy się normalnie i konfiguralne też.
przez Jejek10
12 gru 2012, o 23:59
 
Dział: Problemy z działaniem
Wątek: Błąd przy dodawaniu produktu prostego do konfiguralnego.
Odpowiedzi: 2
Wyświetlone: 287

Błąd przy dodawaniu produktu prostego do konfiguralnego.

Witam
Mam problem gdy próbuje dodać produkt prosty do produktu konfiguralnego.
Wyskakuje mi jakiś problem. Zdjęcie wysyłam w załączniku.
Proszę o pomoc.
przez Jejek10
11 gru 2012, o 23:07
 
Dział: Problemy z działaniem
Wątek: Błąd przy dodawaniu produktu prostego do konfiguralnego.
Odpowiedzi: 2
Wyświetlone: 287

Instalacja modułu na niemcy brak województw polskich

Witam Województwa są nadal bo na pierwszej stronie z zamówieniem je widać i można listę rozwinąć (czyli tam gdzie wpisujemy kod rabatowy i gdzie można obliczyć koszt przesyłki na podstawie adresu) Natomiast jak już przejdę dalej to formularzach adresowych w ogóle nie ma miejsca ani pola na województ...
przez Jejek10
13 mar 2012, o 12:06
 
Dział: Konfiguracja
Wątek: Instalacja modułu na niemcy brak województw polskich
Odpowiedzi: 2
Wyświetlone: 244

Problem ze squeezpagem

Witam Utworzyłem widok sklepu na innej domenie. I teraz kiedy tworzę jakiś katalog np.promocja w domenie głównej i wrzucam tam pliki np.squeezpagea to powinien się wyświetlić squeezpage po wpisaniu http://domena.pl/promocja Ale nie wyświetla się. Zamiast tego mam stronę błędu sklepu. Podejrzewam, że...
przez Jejek10
13 mar 2012, o 12:02
 
Dział: Konfiguracja
Wątek: Problem ze squeezpagem
Odpowiedzi: 0
Wyświetlone: 123

Podpinanie domeny - multistore

Niezawodny jak zawsze Konrad :)
Wykazał mój błąd przy przepisywaniu kodu sklepu :) Ale wstyd :(
przez Jejek10
6 mar 2012, o 20:50
 
Dział: Konfiguracja
Wątek: Podpinanie domeny - multistore
Odpowiedzi: 9
Wyświetlone: 762

Niemiecka domena - problem

Dobra już wiem.
Chrome - trezba w opcjach dodać język niemiecki.
Pozostałe też lub ogólnie odpalić język niemiecki na systemie.
Pozdrawiam
przez Jejek10
6 mar 2012, o 20:49
 
Dział: Konfiguracja
Wątek: Niemiecka domena - problem
Odpowiedzi: 1
Wyświetlone: 576

Podpinanie domeny - multistore

Jest ktoś chętny pomóc?
przez Jejek10
6 mar 2012, o 18:05
 
Dział: Konfiguracja
Wątek: Podpinanie domeny - multistore
Odpowiedzi: 9
Wyświetlone: 762

Podpinanie domeny - multistore

Alias to nic nie da.
Bo to musi być całkiem nowa domena a nie alias.
Zaraz zniosę jajko przy tym.
przez Jejek10
6 mar 2012, o 17:52
 
Dział: Konfiguracja
Wątek: Podpinanie domeny - multistore
Odpowiedzi: 9
Wyświetlone: 762

Następna strona

Powrót do zaawansowanego wyszukiwania



cron