Strona główna forum E-commerce SEO, Pozycjonowanie kogo polecacie do pozycjonowania?

kogo polecacie do pozycjonowania?

Metody, sposoby i czasy pozwalające sprawnie pozycjonować...

Gadu-Gadu: 0

Cześć, dzień dobry!

Chciałabym się dowiedzieć, jaka jest Wasza opinia odnośnie prowadzenia sklepu obuwniczego w sieci. Posiadam działalność od niedawna i ona właśnie dostarcza klientom wysokiej jakości obuwia damskiego, w mojej ofercie znajduje się m. innymi obuwie damskie big star, czy wszelkiego rodzaju sandały damskie i wiele więcej! Jednakże tak jak wysoka jest jakość oferowanych przeze mnie produktów, o czym mówię z ręką na sercu, chciałabym zapewnić działalności również wysokiej jakości promocję. Do kogo Waszym zdaniem powinnam się zwrócić o wsparcie? :D

Re: kogo polecacie do pozycjonowania?

PostTeraz jest 8 cze 2023, o 14:41
Google

A tu taka ciekawostka, zadałem sobie podobne pytanie i zamiast rozpoczynać współpracę z osobą doświadczoną, zacząłem sam edukować się w SEO i pozycjonowaniu. Poradników w Internecie jest bardzo dużo, przede wszystkim udostępnianych na blogach agencji PRowych. Wystarczy poświęcić odrobinę wolnego czasu i można zacząć samodzielnie. Czy będą błędy? Oczywiście ale na nich się uczymy. Z perspektywy czasu bawi mnie, jak trudne wydawało mi się pozycjonowanie na frazę tanie plecaki damskie, gdy obecnie promuję swoją działalność na dziesiątki najróżniejszych fraz. Kwestią pozostaje czas, ja go mam, jeśli również chcecie zajmować się tym samodzielnie, przede wszystkim musicie zadbać, aby mieć go jak najwięcej, gdyż niestety jest to czasochłonne.

Dzień dobry

Również chciałabym się podpiąć do wątku. Poszukuję specjalisty, kogoś kto już zajmował się promocją na armaturę łazienkową, chodzi o reklamę na nowe umywalki, ale nie tylko. Będę wdzięczna za ciekawe sugestie :D

Jeśli szukasz firmy która profesjonalnie wykona usługę pozycjonowania strony jak i samą stronę internetową to odwiedź witrynę https://www.webrange.pl/ Ta agencja wie jak realizować takie zlecenie i na pewno osiągnie zamierzony cel. Mają także masę innych form zwiększenia rozpoznawalności twojej marki.

Mam taką zagwozdkę, bowiem również chciałbym pozycjonować moją działalność. Samodzielnie uczyłem się pozycjonowania np. na frazy, jednak mam problem z trudniejszymi do wypromowania frazami np. piec 5 klasa. Właśnie dlatego chciałbym skorzystać z usług kogoś z doświadczeniem, pozycjonera, który wie jak radzić sobie nawet z mniej popularnymi słowami i frazami według statystyk. Bardzo bym prosił o polecenie kogoś rzetelnego :D

Witajcie, jestem odpowiedzialna za kwestie PR-owe marki worksmile. Bardzo zależy mi na uzyskaniu wskazówek, w jaki sposób powinna Waszym zdaniem sporządzić strategię pozycjonowania marki. Dotychczas realizowałam klasyczne kampanie PR-owe, nie mając styczności z SEO i marketingiem sieciowym. Bardzo proszę o użyteczne źródła i wszelkie wsparcie merytoryczne oraz życzę miłego dnia :D

Można współpracować ze specjalistą, jak również można samemu spróbować pozycjonowania i nagle okaże się, że trafiliśmy na nowe hobby. Jak dla mojej strony https://hitze.pl/ sam rozpocząłem edukację SEO, w oparciu o liczne poradniki dostępne na witrynach agencji interaktywnych. Porównuje to do ogrodnictwa, ponieważ wpierw się uczymy jak, następnie podejmujemy pierwsze działania i oczekujemy na finałowy efekt. Jest to przyjemne, uczy cierpliwości i daje masę frajdy, gdy zaczynamy czuć się pewniej. Polecam każdemu, kto ma czas, który mógłby spożytkować na nowe hobby :D

Mam zagwozdkę taką, jak w tytule wątku. Poszukuję sprawdzonego wsparcia do budowania wizerunku marki https://nyks.pl/. Bardzo by mi zależało na pomocy kogoś, kto już wcześniej miał styczność z pozycjonowaniem asortymentu podobnego do tego, jaki oferuje nasza firma. Będę bardzo szczęśliwa, jeśli polecą mi Państwo właściwą agencję lub specjalistę :D

Poprzednia strona

Powrót do SEO, Pozycjonowanie