Strona główna forum Ogólnie o Magento Dyskusje nieruchomości

nieruchomości

Na temat Magento - ogólnie...

Post 7 lip 2022, o 15:47

Gadu-Gadu: 0

Witam, znacie się na nieruchomościach? Mnie interesują nieruchomości wrocław ale nie trafiłem jeszcze na żadną strone, która miałaby ciekawe oferty i nie mam pojęcia już gdzie czegoś takiego szukać. Może ktoś z Was kojarzy firme, które zajmuje się nieruchomościami?

nieruchomości

PostTeraz jest 31 mar 2023, o 18:53
Google

Post 8 lip 2022, o 13:43

jak teraz sytuacja z cenami?
-
apartamenty inwestycyjne

Post 20 lip 2022, o 19:33

W mojej ocenie zdecydowanie warto inwestować w nieruchomości które są dobrze lokalizowane, funkcjonalne i też dostępne w dobrych cenach. Zarówno jeśli chodzi o możliwość wynajmu, czy też późniejszej odsprzedaży. To warto na pewno zwrócić uwagę na ofertę dewelopera Linea o której dowiecie się więcej na Linea Buk Do tego budynki wyposażone są w pompę ciepła i fotowoltaikę co prowadzi do obniżenia rachunków za media nawet o 40%

Post 7 wrz 2022, o 14:37

która dzielnica jest teraz natańsza?
-
ogrodzenia gabionowe

Post 22 wrz 2022, o 23:39

Jeżeli chodzi o nieruchomości to na terenie śląska postaw na biuro nieruchomości https://www.cn-kaczmarek.pl/ które ma nie tylko masę ciekawych ofert ale pomaga na każdym etapie transakcji. Pomogą nie tylko znaleźć nieruchomość ale i uzyskać kredyt czy zająć się zarządzaniem.

Post 28 gru 2022, o 16:45

Natomiast w przypadku nieruchomosci na wynajem, polecam firmę PFR Nieruchomości. Firma oferuje dopłaty do czynszu dla osób, które bedą wynajmowały mieszkanie długoterminowo. Ich ofertę możecie sobie sprawdzić tutaj https://lublin.mdr.pl . Warto się nad tym zastanowić.

Post 2 sty 2023, o 09:49

Jakie Wy macie zdanie na temat obecnych cen nieruchomości?

jak odzyskać byłą dziewczynę

Post 8 sty 2023, o 12:20

Gadu-Gadu: 12345678

Ktoś wspominał o Śląsku, a ja znam fajne osiedle Atal Sky +, wiem że jest wyjątkowo atrakcyjne bo to nowoczesny kompleks na którym będzie wszystko co niezbędne, jeśli chodzi o wypoczynek a na miejscu będą nie tylko mieszkania ale też apartamenty inwestycyjne

Post 11 sty 2023, o 13:07

A wiecie gdzie można znaleźć biuro wynajem poznań ? Właśnie planuję otworzyć swoją firmę i potrzebuję dla siebie przestrzeni do pracy, a także i spotkań z klientami. Czy ktoś z was może widział ostatnio gdzieś jakieś ciekawe oferty? Możecie mi zasugerować jakąś stronkę, gdzie warto się rozglądnąć lub cosik? ;)

Post 14 sty 2023, o 20:27

Uważam, że o samych nieruchomościach można wiele pisać i akurat dla mnie bardzo ważną sprawą jest także to aby wiedzieć czym różni się wspólnota mieszkaniowa od spółdzielni. Jak zacząłem szukać to dopiero na stronie https://ronson.pl/blog/czym-rozni-sie-s ... zkaniowej/ udało mi się znaleźć właściwy wpis na ten temat. Zachęcam każdego do zapoznania się z nim.

Następna strona

Powrót do Dyskusje